EEN FULL SERVICE CONCEPT DAT BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN ONTZORGT BIJ VERHUISPLANNEN

In 4 stappen regelt en organiseert IN4STEPS alle voorkomende zaken tijdens een verhuistraject. Van het zoeken en vinden van een nieuwe locatie of bedrijfspand tot en met het verbouwen, inrichten, opleveren en openen van een nieuw bedrijfspand of kantoor. IN4SSTEPS is een ‘joint venture’ van interieurarchitect Petra Niestadt en Steeman Facility Management.

STAP 1

IN4STEPS staat voor meer dan 20 jaar expertise, frisse ideeën en adequate aanpak waarbij de opdrachtgever centraal staat. In persoonlijke gesprekken worden behoeften, wensen en eisen met de opdrachtgever afgestemd. 
Samen wordt gekeken naar de termijn, het pakket van eisen, de haalbaarheid en financiën. De wegen naar de makelaar, verhuurder opa projectontwikkelaar zijn in veel gevallen een zoektocht op onbekend terrein. IN4STEPS heeft ruime ervaring in het zoeken en vinden van een nieuwe locatie of vestigingsplaats en inventariseert de beste opties.

Stap 2

IN4STEPS organiseert de complete verbouwing en inrichting van een bedrijfspand of kantoor, neemt technische vraagstukken uit handen en begeleidt het (ver)bouwproces. In samenspraak met de opdrachtgever kan IN4STEPS worden ingezet voor:

• ontwikkeling van stijlplannen voor inrichting (met bestaand of nieuw meubilair), licht en kleurgebruik
• inkoop en plaatsing van meubilair, verlichting, signing, beplanting en kunstobjecten
• aanleg en implementatie van telecom- en ICT netwerken
• aanleg van beveiligingssystemen voor brand en inbraak, toegangscontrolesystemen, hekwerk en cameratoezicht
• opstellen van een evacuatie- of vluchtplan
• aanbesteding en contractering van schoonmaakdiensten

Stap 3

IN4STEPS voert de regie tijdens de verhuizing tot en met de oplevering. Stemt de planning en het verhuisplan af met de opdrachtgever en organiseert daarna alle voorkomende logistieke zaken zoals demontage van meubilair, inpakken, eventuele inzet van een hoogwerker en het transport tussen twee of meerdere locaties. IN4STEPS zorgt dat alle meubilair en goederen in de juiste ruimtes worden geplaatst en gemonteerd.

Stap 4

IN4STEPS organiseert alle ‘postoperatieve’ zaken. Gedurende een verhuistraject krijgen bedrijven en instellingen onherroepelijk te maken met communicatie naar personeel, klanten, leveranciers en overige relaties. IN4STEPS begeleidt het communicatieproces, plaatst informatieborden, ontwerpt en verstuurt een originele verhuismailing, zorgt voor nieuw drukwerk en organiseert de feestelijke opening van het pand.

IN4STEPS

werkt met korte lijnen en een klein team. Hierdoor zijn opdrachtgevers gevrijwaard van allerlei overheadkosten. IN4STEPS is bovendien overal snel inzetbaar.

IN4STEPS

neemt werk uit handen waardoor de opdrachtgever zich kan concentreren op de dagelijkse business en overzicht houdt op de eigen organisatie.Daardoor worden foutkansen gereduceerd en blijven kosten beheersbaar.

IN4STEPS

Bouwt op meer dan 20 jaar ervaring in binnenhuisarchitectuur en het implementeren van inrichtingsconcepten in elke sfeer en voor elk budget.

IN4STEPS

werkt nauw samen met bouwbedrijven, telecom- en ICT servicepartners. Dit staat borg voor doeltreffende oplossingen en efficiënt maatwerk.